8 Adet Sözleşmeli Personel Alımı Nihai Sonuçları

Üniversitemiz birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.12.2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 8 (sekiz) adet 4/B Sözleşmeli Personel ilanımızın başvuru sonuçları kodlarıyla beraber aşağıda verilen bağlantı adreslerinden iletişime açılmıştır.

Ön değerlendirme sonuçlarına göre sonuçlara yapılan itirazlar titizlikle değerlendirmeye alınmıştır.

Sonuçları görmek için tıklayınız.

 

KPSS sıralaması sonucuna göre şartları sağlayarak atanmaya hak kazanan asıl adayların aşağıda belirtilen belgeleri 29.01.2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecek olup, yerlerine yedek adaylar çağırılacaktır.

Asıl olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içerisinde başvuru olmaması veya asıl olarak yerleşenlerin haklarından feragat etmelerini yazılı olarak bildirmeleri halinde yerlerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirmeye davet yapılacaktır.


Feragat Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.


Belgelerini teslim eden adayların evrak kontrolünün doğru ve arşiv araştırmalarının olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendilerine bildirim yapılacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir.

 

 

İSTENİLEN BELGELER:

-Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi TIKLAYINIZ.

-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi raporda açıkça belirtilecektir. "Örneğin, BÜRO PERSONELİ olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır."
-Fotoğraf (6 Adet)

- Başvuru esnasında istenen evrakların asılları veya noter tasdikli örneği.

 

 

İLETİŞİM:

Belge teslim süreciyle ilgili bilgi almak isteyen adaylar (0486) 2160 40 08 – (0486) 216 82 41 Dahili (1078) telefon numaralarından veya personel@sirnak.edu.tr adresinden yardım alabilir.


BÜRO PERSONELİ / LİSANS (S1 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

 

BÜRO PERSONELİ / ÖNLİSANS (S2 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

BÜRO PERSONELİ / LİSANS / ERKEK (S3 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

KORUMA VE GÜVENLİK / ÖNLİSANS / ERKEK  (S4 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

KORUMA VE GÜVENLİK /ÖNLİSANS / ERKEK (S5 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

PSİKOLOG /LİSANS / PSİKOLOG (S6 KODLU) NİHAİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

12.01.2024 |  Personel Daire Başkanlığı