2024 Yılı Muvafakat Listesi

Üniversitemizde görev yapan idari personel kurumdışı naklen atama taleplerinin değerlendirilmesinde uygulanacak usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanan "Şırnak Üniversitesi Naklen Atama Yönergesi " gereğince Üniversitemizde geçen fiili hizmet yılı hesaplanmış olup, ilgili kişilerin kurum dışı geçici görevlendirmelerde geçen süreler, askerlik ve doğum nedeniyle aylıksız izinde geçen süreler dikkate alınmamıştır.  10 yıl fiili hizmet süresi dolup muvafakat ile gidecek olan  2 (iki) kişilik kontenjan dolmuştur. 6 (altı) kişilik kontenjandan 4 (dört) kişilik kontenjan boş kalmıştır. Mütaakip aylarda her ayın 15'inde 6 (altı) kişilik kontenjan doluncaya kadar muvafakat talepleri değerlendirmeye devam edilecektir.

Muvafakat Listesi İçin TIKLAYINIZ.

21.05.2024 |  Personel Daire Başkanlığı